Catàleg
Espai Cruïlla
Recursos
Atenció al docent
Serveis
Projectes educatius
Accés usuaris
Usuari nou
He oblidat la contrasenya
29056 Professors registrats
29056 Professors registrats
Torna
33a Setmana del Llibre en Català 05-09-2015
Comença la 33a Setmana del Llibre en Català amb un increment del nombre d'expositors i d'activitats, la qual cosa anima els editors a parlar d'un canvi en la tendència de descens de vendes dels últims anys. Cruïlla participa a l'agenda d'actes de La Setmana amb l'organització d'una activitat de contacontes per als més petits titulada 'Sóc un pirata'.
 
 
La 33a edició de La Setmana del Llibre en Català tindrà un 21% més d’expositors i 50 activitats més respecte de l’any passat per la qual cosa l’avinguda de la Catedral de Barcelona s’omplirà de més llibres, editorials, llibreries, agrupacions i instucions… una bona noticia per als lectors i el públic en general que tindran l’oportunitat que en podran gaudir fins al dia 13 de setembre.
 
L’agenda de la Setmana preveu la celebració de 280 actes de tot tipus i adreçats a tota mena de públics: presentacions, debats, xerrades d’autors, lectures, contacontes, recitals, itineraris literaris, etc. El dia 10 es lliurarà el prestigiós Premi Trajectòria que enguany s’atorga als periodistas literaris Lluís Bonada i Rosa M. Piñol.
 
 
El dissabte dia 5, a les 17:30 Cruïlla organitza l’activitat ‘Sóc un pirata’, basada en el llibre ‘Un tresor per als pirates’ adreçada als més petits que tindrà lloc a l'espai de les Biblioteques.
 
 
La Setmana és una iniciativa que organtiza l’Associació d’Editors en Llengua Catalana per mostrar la tasca d’editors, llibreries i biblioteques en torn al llibre en llengua catalana.
 
 
Més informació: www.lasetmana.cat
 
 
 

© Editorial Cruïlla | Grup editorial SM
Condicions d'ús
Política de privadesa
Política de galetes