Catàleg
Espai Cruïlla
Recursos
Atenció al docent
Serveis
Projectes educatius
Accés usuaris
Usuari nou
He oblidat la contrasenya
29056 Professors registrats
29056 Professors registrats
Torna
III trobada Classes Àgils a Barcelona
Ets professor/a? Vols conèixer noves metodologies? Vols descobrir nous camins i transformar l'aula? La III Trobada Classes Àgils el pròxim 21 d'octubre a Barcelona.
 

Classes Àgils és un projecte que neix amb el propòsit de fer arribar les noves metodologies actives d'aprenentatge a mestres i professors. Es tracta d'un espai de referència en noves metodologies d’aprenentatge, creat per professors i per a professors, des de la màxima claredat, concreció i utilitat, obert a tots i sense exclusivitats.

Desprès de dues edicions, el pròxim 21 d'octubre tindrà lloc la III Trobada Clàsses Àgils, a l'ESSERP Campus Barcelona (c.Girona, 24 a Barcelona). L'acte va dirigit a professionals de l’educació Primària i Secundària que:

  • Volen elaborar nous materials didàctics o millorar els que ja utilitzen.
  • Entenen que és necessari (i fins i tot urgent) obrir-se a nous mètodes d’ensenyament més enllà de la classe magistral.
  • Davant la multitud de propostes emergents, decideixen aturar-se a pensar: Què necessiten els alumnes per aprendre per si mateixos? Què els podem oferir?
  • Volen experimentar un aprenentatge actiu adequat a les exigències de la societat actual.

La mecànica de la trobada es desenvoluparà entorn a quatre taules rodones i dos tallers en què aprendre i intercanviar experiències implementades i provades a classe sobre Metodologia Àgil, Design Thinking, Visual Thinking, Flipped Classroom, Robòtica educativa i Gamificació; de manera que tots els assistents a l’esdeveniment puguin intervenir activament en cadascuna de les taules i tallers durant un període de temps determinat.


Per tal d'inscriure's cal escriure a info@clasesagiles.com, especificant el nom, cognoms i el centre escolar on la persona que s'inscrigui desenvolupi la seva activitat professional.


 

 

© Editorial Cruïlla | Grup editorial SM
Condicions d'ús
Política de privadesa
Política de galetes