Catàleg
Espai Cruïlla
Recursos
Atenció al docent
Serveis
Projectes educatius
Accés usuaris
Usuari nou
He oblidat la contrasenya
29056 Professors registrats
29056 Professors registrats
Torna
Converteix la teva classe en el millor regal!
Posem en marxa un concurs solidari per a centres escolars relacionat amb la campanya de donació de llibres 'Un per tu, un per tots'. Participa-hi!
 
 
Un any més, la Fundación SM, amb la col·laboració de Cruïlla, posa en marxa una acció solidària que comparteix diversió i cultura amb qui més ho necessita. Gràcies a la resposta de les edicions anteriors d'aquesta campanya ja s'han donat 510.000 llibres.
 
L'objectiu de la campanya Un per tu, un per tots és fer arribar llibres a nens i nenes en situacions socialment desafavorides. Estem convençuts que la lectura pot ajudar a canviar la vida les persones.
 
Per això us proposem que, un any més, col·laborem perquè cap infant es quedi sense llibre.
 
Per cada llibre de la col·lecció El Vaixell de Vapor i El Barco de Vapor que es vengui aquest Nadal, del 18 al 24 de desembre, la Fundación SM donarà un altre llibre a Save the children i la Fundació Balia. Un per un.
 
 
Com hi pots col·laborar des de l'escola?
 
 
1. Participa al concurs 'La teva classe, el millor regal'!
 
Si ets mestre o professor d'Educació Primària o de primer cicle d'ESO pots participar amb els teus alumnes al concurs 'La teva classe, el millor regal'. Penseu com podeu convertir la vostra classe en el millor regal per a aquest Nadal. Segur que se us acudeixen mil possibilitats: un dibuix, un poema, una cançó, un vídeo... Sigueu creatius!
 
Penseu la vostra proposta i feu-la realitat. La millor rebrà, com a premi, una càmera Samsung Gear 360º i una biblioteca de 25 llibres per a l'aula. Ens podeu enviar les vostres propostes de l'1 al 31 de desembre a través del formulari de participació.
 
 
 
 
 
 
2. Feu augmentar la donació de llibres a través de les xarxes socials
 
Des d'avui fins al 24 de desembre, feu clic a m'agrada a la nostra pàgina de facebook Cruïlla Connecta per a mestres i professors. Per cada nou seguidor donarem un altre llibre més.* Fes un clic solidari.
 
A més, com que un dels millors regals que podem fer és el nostre temps i la nostra dedicació, us convidem a escriure un comentari amb l'etiqueta #Regalemlaclasse Expliqueu-nos com feu els vostres preparatius de Nadal, idees per fer regals o decorar les aules, o qualsevol activitat nadalenca o iniciativa solidària que dueu a terme a l'escola i que creieu que pot ser un regal. Per cada comentari afegirem un altre llibre més.*
 
* Fins a un màxim de 500 llibres
 
 
 
 
Campanya solidària 'Un per tu, un per tots'

 
 
 
 
 
 
 
© Editorial Cruïlla | Grup editorial SM
Condicions d'ús
Política de privadesa
Política de galetes