Catàleg
Espai Cruïlla
Recursos
Atenció al docent
Serveis
Projectes educatius
Accés usuaris
Usuari nou
He oblidat la contrasenya
29056 Professors registrats
29056 Professors registrats
Torna
Cruïlla renova el web corporatiu 15-10-2015
Editorial Cruïlla rellança el web corporatiu en un nou espaide referència per a tots els públics, que inclou tot el catàleg editorial, tant de publicacions escolars com de literatura infantil i juvenil. Un sistema dinàmic de consulta dels títols facilita el descobriment d'un fons que supera el miler i mig de referències.

 

Editorial Cruïlla ha renovat l'espai corporatiu de l'editorial www.cruilla.cat amb una versió que millora la usabilitat i navegabilitat, especialment per l'ampli catàleg editorial de llibres i publicacions escolars i de literatura infantil i juvenil. El nou web també disposa de versió mòbil per tal de proporcionar un servei millor als usuaris, atès l'increment d'usuaris que consulten Internet des de dispositius mòbils (el 2014 l'accés a través de dispositius van superar l'ordinador segons l'enquesta d'equipament i ús de les tecnologies de l'INE).

En el nou web www.cruilla.cat convergeix la informació essencial per a tots els públics de l'editorial: lectors, llibreries, mestres i professors, pares, alumnes... ja que pretén ser un punt de referència per a tots ells. Per això el web reuneix el fons editorial viu de Cruïlla que actualment supera les 1500 referències.

El catàleg es presenta organitzat per tipus de publicació: escolar o de literatura infantil i juvenil. A partir d'aquí, un sistema estàndard de consulta permet endinsar-se i descobrir títol a títol aquesta gran oferta editorial.

Un lloc pensat també per a les aules

Una de les principals qüestions que s'han tingut en compte alhora de conformar el catàleg web de literatura infantil i juvenil ha estat la d'incorporar opcions  per a consultes relacionades específicament amb la lectura a l'escola, com ara el tipus de lletra (lligada o de pal), els títols per a lectors principiants o els temes i gèneres principals de les obres de manera que serveixi d'orientació per a aquells mestres i professors que s'encarreguen de confeccionar les llistes de recomanacions literàries per a la biblioteca escolar o per als alumnes.
 
 

La lectura a l'aula, una prioritat

Amb el nou web www.cruilla.cat l'editorial millora els serveis pensats per a la lectura als centres i amplia els serveis, espais i llocs web creats específicament per treballar la lectura a l'escola.

A Cruïlla Connecta

Pla lector. Informació específica sobre totes les propostes editorials per treballar la lectura a l'aula

Assessorament LIJ. Servei on els els mestres i professors poden adreçar consultes  més especifiques sobre títols concrets, activitats relacionades amb la lectura o suggeriments de llistes de títols.

Al web exitlector.cat

Èxit Lector. Oferta innovadora per al treball de la lectura a l’aula, basada en un programa que han elaborat experts en educació i literatura i que s’articula en un espai virtual de lectura a les aules.
 
 
 
El web www.cruilla.cat s'ha renovat coincidint amb la publicació de les novel·les guanyadores dels premis de literatura infantil i juvenil El Vaixell de Vapor i Gran Angular.
 
El nou espai corporatiu de Cruïlla s'afegeix a altres llocs web de l'editorial adreçats a proporcionar productes i serveis com són Cruïlla Connecta, Cruïlla Digital, Èxit Lector i el blog Llegir Cruïlla, que continua oferint els continguts, notícies, entrevistes… més immediats sobre la literatura infantil i juvenil a Cruïlla.
 
 

Visita la nova www.cruilla.cat

 
 
© Editorial Cruïlla | Grup editorial SM
Condicions d'ús
Política de privadesa
Política de galetes