Catàleg
Espai Cruïlla
Recursos
Atenció al docent
Serveis
Projectes educatius
Accés usuaris
Usuari nou
He oblidat la contrasenya
29056 Professors registrats
29056 Professors registrats
Torna
El col·legi Sant Josep de Navàs, Premi europeu eTwinning 14-03-2014
Alumnes de Primària del col·legi Sant Josep de Navàs i de l'escola polonesa Tadeusz Kosciuszko de Gebice han treballat en un projecte telemàtic de col·laboració sobre bona conducta i convivència que els ha valgut el premi nacional i europeu de la comunitat eTwinning que forma part delprograma europeu d'educació Erasmus. La responsable del programa per la part catalana és autora dels quaderns CLICK ON CLIL! de Cruïlla.
 
El col·legi Sant Josep de Navàs ha rebut el premi europeu eTwinning pel projecte telemàtic de llengua anglesa Gold rules of good behaviour elaborat i desenvolupat en col·laboració amb l’escola polonesa Tadeusz Kosciuszko de Gebice
 
La realització del projecte ha fet que els alumnes catalans i polonesos d'entre 9 i 12 anys de les dues escoles hagin col·laborat per compartir reflexions i materials creats per ells mateixos sobre el respecte als altres, models de conducta en diferents contextos, convivència i vida en societat. La llengua de comunicació del projecte ha estat en tot moment l'anglès. 

Abans de rebre el premi eTwinning a nivell europeu, el projecte ja havia estat distingit amb el mateix premi en l'àmbit nacional. 

eTwinning és un portal de treball per a centres escolars de tot Europa que ofereix una plataforma telemàtica de col·laboració i comunicació entre equips educatius de diferents països. La iniciativa va néixer el 2005 dins del Programa d'aprenentatge e-Learning de la Comissió Europea i que forma part del programa Erasmus des d'aquest 2014. 

La professora Fina Vendrell Vila, la responsable del projecte per part catalana, és autora dels quaderns de coneixement del medi en llengua anglesa CLIL ON CLIL! editats a Cruïlla.
 
 
Més informació:
» Gold rules of good Espai del projecte 
» Web del Col·legi Sant Josep de Navàs 
» Recopilació de treballs del projecte Gold rules of good (Fina Vendrell Vila)
 
 
 
© Editorial Cruïlla | Grup editorial SM
Condicions d'ús
Política de privadesa
Política de galetes