Catàleg
Espai Cruïlla
Recursos
Atenció al docent
Serveis
Projectes educatius
Accés usuaris
Usuari nou
He oblidat la contrasenya
29056 Professors registrats
29056 Professors registrats
Torna
Guia per planificar les sortides culturals del curs 28-08-2013
El Departament de Cultura  ha publicat una Guia d'activitats culturals educatives 2013-2014 per donar a conèixer l'oferta educativa de museus, equipaments i institucions culturals d'arreu de Catalunya i ajudar a mestres i professors a preparar i planificarsortides culturals aquest curs.
 
 
Donar a conèixer l'oferta educativa de les institucions culturals i facilitar als docents l'organització de visites culturals és l’objectiu de la Guia d’activitats culturals educatives 2013-2014, que ha publicat aquest agost el Departament de Cultura.
 
És la segona vegada que Cultura publica aquest recurs adreçat principalment a escoles on es recullen els programes, activitats, conferències o tallers educatius que organitzen fins a una vintena de museus i institucions culturals aquest any escolar. Junt amb la presentació de la guia, el Departament també va anunciar la creació d’una oficina única de reserva d’entrades per a aquest tipus d’activitats educatives en equipaments i institucions culturals el gener de 2014.
 
La guia recull més de 300 propostes que es presenten indexades i en fitxes que inclouen, a més de la descripció de l’activitat i informació pràctica de contacte i horaris, informació sobre el nivell (cursos i etapes), les habilitats que desenvolupa o els coneixements previs recomanables per fer l’activitat.
 
 
La guia es pot descarregar en format pdf des del web del Departament.
 
 

 
© Editorial Cruïlla | Grup editorial SM
Condicions d'ús
Política de privadesa
Política de galetes