Catàleg
Espai Cruïlla
Recursos
Atenció al docent
Serveis
Projectes educatius
Accés usuaris
Usuari nou
He oblidat la contrasenya
29056 Professors registrats
29056 Professors registrats
Torna
II Premi Docent de l'Any
La Fundació Jordi Sierra i Fabra convoca el II Premi Docent de l'Any creat a fi de reconèixer la tasca de mestres i professors. Editorial Cruïlla torna a col·laborar en aquesta segona edició de la convocatòria.
 
La Fundació Jordi Sierra i Fabra convoca el II Premi docent de l'any. 

La convocatòria s'adreça a docents que, pels seus mèrits, hagin deixat empremta i s'hagin guanyat l'estima popular al seu centre o a la població on imparteixen o hagin impartit les classes. 

Les candidatures es poden presentar enviant-les per correu electrònic a comunicació@cruilla.cat incloent una carta de presentació que expliqui per què aquesta persona hauria de ser mestre de l'any. 

El premi, que compta amb la col·laboració de Cruïlla, és una inciativa de Jordi Sierra i Fabra que va decidir a crear i impulsar el guardó arran de la seva participació en un acte públic en què moltes de les persones que hi van assistir explicaven les bondats d'algun professor o professora de la seva infància. L'autor, que va patir una experiència escolar més aviat negativa amb els seus mestres, va pensar que calia reconèixer aquells docents que s'esforcen per tenir cura i donar una bona educació als seus alumnes.

En la primera edició va rebre el guardó la professora d’Història de l'Art a Barcelona a l'Escola Massana de Barcelona Bruna Scotto Tovani.

El nom del guanyador es farà públic en un acte el mes d'octubre de 2017 i rebrà un diploma acreditatiu de la Fundació Jordi Sierra i Fabra. 

A més, el centre escolar en el qual el estigui impartint classes (o bé l'últim centre on n'hagi impartit si es tracta d'un professor jubilat) rebrà un exemplar de cadascun dels llibres de Jordi Sierra i Fabra del catàleg de Cruïlla i un lot de llibres de Cruïlla o SM per un valor de 300¤. 

El termini per presentar les candiatures finalitza l'1 de juliol de 2017


 

Més informació:
 

 

© Editorial Cruïlla | Grup editorial SM
Condicions d'ús
Política de privadesa
Política de galetes