Catàleg
Espai Cruïlla
Recursos
Atenció al docent
Serveis
Projectes educatius
Accés usuaris
Usuari nou
He oblidat la contrasenya
29056 Professors registrats
29056 Professors registrats
Torna
ITWorldEdu, Mobilising Schools 19-02-2014
Els dies 20 i 21 de febrer es celebra la sisena edició del congrés de tecnologies i educació ITWorldEdu que estarà dedicat als dispositius mòbils. El congrés, al qual participa Editorial Cruïlla, està organitzat pel CETEI - Fundació JoanXXIII i promogut per la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i el Clúster EduTech.
Tenint en compte la importància del mòbil entre els joves i quan falten pocs dies per a una altra celebració del Mobile World Congress a Barcelona, arrenca una nova edició del congrés de tecnologies i educació ITWorldEdu amb el lema Mobilising Schools que estarà dedicat a l'impacte i l'avenç dels dispositius mòbils en l'educació.
 
 
Els organitzadors del congrés han plantejat aquesta reflexió al voltant del mòbil tant des de la perspectiva dels canvis que suposa en l'activitat a l'aula com des de l'oportunitat per a emprenedors d'oferir nous productes i serveis en l'àmbit de l'educació.
 
El programa del congrés, de dos dies de durada i que es pot seguir en streaming, tracta diverses àrees temàtiques:
  • Pràctiques emergents d'aplicacions educatives en l'ús de dispositius mòbils
  • Start ups i propostes de solucions tecnològiques de joves emprenedors
  • Presentació del projecte mSchools
  • L'impacte dels dispositius mòbils a l'aula
  • Innovacions tecnològiques a l'escola
  • El Cluster Edutech
 
A més, per afavorir la creació de xarxes i relacions estratègiques entre els participants s'oferiran conferències plenàries, taules rodones i presentacions de bones pràctiques en les quals participarà Editorial Cruïlla.
 
L'objectiu de l'ITWorldEdu és ser un punt de trobada entre els emprenedors i les empreses del sector de les tecnologies educatives amb la comunitat educativa, per tal de compartir, debatre i discutir les novetats tecnològiques, les experiències educatives i les aplicacions més innovadores.
 
 
© Editorial Cruïlla | Grup editorial SM
Condicions d'ús
Política de privadesa
Política de galetes