Catàleg
Espai Cruïlla
Recursos
Atenció al docent
Serveis
Projectes educatius
Accés usuaris
Usuari nou
He oblidat la contrasenya
29056 Professors registrats
29056 Professors registrats
Torna
I Premi Docent de l'Any
La Fundació Jordi Sierra i Fabra, amb la col·laboració d'Editorial Cruïlla, convoca el Primer Premi Docent de l'Any a Catalunya amb l'objectiu de sumar-se a l'agraiment i el reconeixement públics d'un mestre o professor o bé una mestra o professora que hagi deixat empremta en la memòria col·lectiva ja sigui en el centre on treballi o a la seva població.
 
Cruïlla col·labora amb la Fundació Jordi Sierra i Fabra en la convocatòria del I Premi Docent de l’any. La iniciativa de la fundació té l’objectiu de reconèixer la tasca de mestres i professors, tant si estan en actiu com jubilats, que hagin excel•lit en la seva professió guanyant-se el reconeixement i l’estima popular a la seva escola o a la seva població.
 
Aquesta és la primera edició d’un Premi que la Fundació adreça directament al món educatiu. L’entitat, que es dedica a activitats educatives i culturals, promou des de fa 10 edicions el Premi Internacional Jordi Sierra i Fabra de narrativa per a menors de 18 un guardó literari consolidat i amb un gran èxit de convocatòria.
 
Cruïlla col·labora en aquesta primera edició del Premi, tant en la difusió de la convocatòria, com en el jurat, del qual forma part, i en el lliurament del guardó, que a més d’una certificació de la Fundació inclourà una biblioteca bàsica de Jordi Sierra i Fabra formada pels 16 títols de l’autor publicats a Cruïlla, els quals es donaran al centre on el docent guardonat treballi o hagi treballat per última vegada en el cas d’estar jubilat o jubilada.
 
El premi està adreçat al reconeixement de docents que imparteixin o hagin impartit classes en qualsevol etapa educativa de l'ensenyament reglat en un centre educatiu de Catalunya.
 
Les candidatures han de ser presentades per part d’entitats o col·lectius de qualsevol naturalesa establerts a Catalunya i que tinguin relació amb l'aspirant (per exemple, un centre educatiu, una biblioteca, una fundació, un col·lectiu de professors, etc.); han d’anar acompanyades de testimonis i de l’acceptació expressa del docent que opta al guardó. La documentació s’ha de fer arribar per correu postal a la seu de la Fundació Jordi Sierra i Fabra, a Barcelona.
 
El termini per presentar candidatures finalitza el dia de Sant Jordi i el veredicte es donarà a conèixer el mes de juny, abans de la fi del curs escolar 2015-2016.
 
Jordi Sierra i Fabra ha creat una extensíssima bibliografia per a infants i joves amb la qual ha obtingut un repertori no menys extens de premis literaris i distincions nacionals i internacionals i compta amb un gran reconeixement per part del món educatiu.
 
A Cruïlla ha publicat títols amb un gran èxit com La biblioteca dels llibres buits o Camps de maduixes, que cada any formen part de les lectures de milers d'alumnes catalans.
 
Sierra i Fabra recentment ha guanyat per tercera vegada el premi Edebé amb la novel·la infantil L'aprenent de bruixot i Els Invisibles.
 
 
 
Més informació:
 
Bases disponibles al web www.e-cruilla.cat/primerpremimestre
Més informació a la Fundació Jordi Sierra i Fabra http://fundaciosierraifabra.org/premi-docent-de-lany/
 
 
 
© Editorial Cruïlla | Grup editorial SM
Condicions d'ús
Política de privadesa
Política de galetes