Catàleg
Espai Cruïlla
Recursos
Atenció al docent
Serveis
Projectes educatius
Accés usuaris
Usuari nou
He oblidat la contrasenya
29056 Professors registrats
29056 Professors registrats
Torna
Innovació i lideratge en centres escolars Vídeos de la Jornada 17-05-2015
El dia 7 de maig Cruïlla va organitzar una jornadad'innovació i lideratge en centres escolars adreçada a directors, coordinadorsi caps d'estudi de tot Catalunya, que va tenir lloc l?Institut d?EducacióContínua (IDEC) de la Universitat Pompeu Fabra, a Barcelona.
 
 
El programa de la jornada, a la qual van participar més d’un centenar d’assistents, incloïa la celebració de cinc tallers de petit format sobre diferents temes relacionats amb l’educació i el lideratge que van impartir professionals de l’Institut d’Educació Relacional que dirigeix Joan Quintana, psicòleg especialista en coaching relacional i professor d’ESADE.
 
Abans, però, l’acte es va obrir amb una conferència sobre lideratge que van conduir l’educador, assessor educatiu i exdirector general del Grupo SM Javier Cortés i el director del diari ARA Carles Capdevila. El secretari de Polítiques Educatives, Joan Mateo, va ser present en la cloenda de l’acte en representació de la consellera d’Ensenyament Irene Rigau.
 
Les dues conferències d’obertura i de clausura es van poder seguir en streaming durant la jornada i estan disponibles via web per als participants que les vulguin tornar a escoltar o per als que no hi van poder assistir.
 
 
Vídeos de la jornada
 
Conferència inaugural
 
 
 
Cloenda
 
 
 
 
 
© Editorial Cruïlla | Grup editorial SM
Condicions d'ús
Política de privadesa
Política de galetes