Catàleg
Espai Cruïlla
Recursos
Atenció al docent
Serveis
Projectes educatius
Accés usuaris
Usuari nou
He oblidat la contrasenya
29056 Professors registrats
29056 Professors registrats
Torna
Jornada d'innovació i lideratge en centres escolars 13-04-2015

Editorial Cruïlla organitza una jornada d'innovació pedagògica i lideratge adreçada a directors i directores de centres escolars i caps de departament. L'acte comptarà amb la participació de Carles Capdevila, director del diari ARA; Javier Cortés, educador i assessor educatiu, exdirector general del Grupo SM i de la Federación de Gremios de Editores de España i diversos especialistes de l'equip de l'Institut Relacional especialitzat en serveis d'assessorament,coaching i formació a organitzacions sobre lideratge, relacions personals i equips.

 
La societat del segle XXI ens planteja reptes complexos que necessiten respostes articulades amb una mirada innovadora i col·laborativa.
 
Per les seves característiques, el sector educatiu està en disposició d'impulsar aquestes respostes i aquesta mirada però alhora cal que ell mateix generi processos d’innovació i canvi els quals requereixen lideratges que encaminin la tasca educativa a aconseguir aquests objectius.

Des de fa temps Cruïlla dóna suport a aquesta transformació a través de la introducció d'innovacions pedagògiques en cada nova línea de publicacions escolars. La innovació és una de les claus del projecte Construïm tant a Primària com a ESO.

En aquest context l'editorial convoca una Jornada d'Innovació i Lideratge als centres escolars, adreçada a directors i directores i caps de departament.

La jornada tindrà lloc el dia 7 de maig a l'IDEC (Institut d’Educació Contínua) de la Universitat Pompeu Fabra i té una durada de 4 hores.

La primera part de l'acte consistirà en una ponència-diàleg entre Carles Capdevila, periodista i director del diari ARA i Javier Cortés educador i assessor educatiu, exdirector general del Grupo SM i de la Federación de Gremios de Editores de España.

Tot seguit, s'oferiran 5 tallers que impartiran experts de l'Insitut Relacional als quals els assistents poden apuntar-se en el moment de la inscripció.

La participació és gratuïta i oberta a qualsevol persona. Només cal inscriure-s’hi amb antelació, ja que l'aforament és limitat. A més, aquelles persones que no hi puguin assistir, podran seguir la jornada en streaming.
 

 

Més informació i inscripcions

 

 
 
 
© Editorial Cruïlla | Grup editorial SM
Condicions d'ús
Política de privadesa
Política de galetes