Catàleg
Espai Cruïlla
Recursos
Atenció al docent
Serveis
Projectes educatius
Accés usuaris
Usuari nou
He oblidat la contrasenya
29056 Professors registrats
29056 Professors registrats
Torna
L'ITworldEdu, formació permanent per al professorat
Els dies 7 i 8 de març es celebra, al palau de congressos de Barcelona, la 8a edició del congrés d'innovació i tecnologia en educació ITWorldEdu. La cita s'ha anat consolidant com una referència en el sector i aquest any la Generalitat l'ha reconegut com a activitat de formació permanent per al professorat d'ensenyament no universitari.
 
Els dies 7 i 8 de març es celebra, al palau de congressos de Barcelona, la 8a edició del congrés d'innovació i tecnologia en educació ITWorldEdu.
 
El certamen és una inicitaiva d'Edutechcluster del qual forma part Editorial Cruïlla. La plataforma Educamos, vinculada a Editorial Cruïla i el Grupo SM participa en l'esdeveniment com a patrocinador .
 
L’ITworldEdu és un esdeveniment anual que ha esdenvingut una referència per al sector tecnològic educatiu. L'objectiu del congrés és compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i aplicacions innovadores de la tecnologia per afavorir que la demanda educativa i l’oferta TIC de productes i serveis de tecnologia educativa tinguin un punt de trobada.
 
Com ja es va fer en l'anterior edició, el congrès ha centrat la programació en la competència digital vista tant des de la perspectiva docent, com des de l'alumne i els continguts, amb espai per compartir les millors pràctiques en experiències educatives. El certamen ha convocat professionals de referència durant dos dies i ha comptat en la sessió plenària amb el filòsof i pedagog Antonio Marina.
 
A més, aquest any el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha reconegut l’ITworldEdu com a activitat de formació permanent adreçada al professorat d’ensenyament no universitari. L’assistència al congrés tindrà, doncs, els mateixos efectes administratius per al desenvolupament de la carrera professional del professorat que les activitats incloses en el Pla de formació permanent del professorat del Departament d’Ensenyament.
 
 
 
 
Més informació:
 
ITworldEdu Web del congrés
 
 
 
© Editorial Cruïlla | Grup editorial SM
Condicions d'ús
Política de privadesa
Política de galetes