Catàleg
Espai Cruïlla
Recursos
Atenció al docent
Serveis
Projectes educatius
Accés usuaris
Usuari nou
He oblidat la contrasenya
29056 Professors registrats
29056 Professors registrats
Torna
Microsoft premia la plataforma Educamos
En el marc de la conferència Partner Forum del 2014, Microsoft Espanya ha premiat Educamos en la categoria de millor aplicació de l'any. Educamos és una plataforma de gestió integral de centres impulsada pel Grup SM, que es va posar en marxa el 2010 i que és present en unes 900 escoles d'arreu de l'estat.
Microsoft Partners es una de les múltiples conferències que celebra la multinacional, adreçada a empreses i orientada a compartir estratègies i perspectives de creixement a més de fer públiques les novetats. A Espanya, l'esdeveniment va tenir lloc el passat octubre i va reunir unes 400 companyies. Durant l'esdenveniment es van lliurar els premis Microsoft Partners Awards que distingeixen les millors iniciatives en una desena de categories. El director general d'Educamos, Suso Pedreira, va recollir el premi a la Millor Aplicació de l'Any.
 
 
 
 
Educamos és una plataforma de gestió integral per a centres educatius impulsada pel Grup SM i que es comercialitza a Catalunya i a tot Espanya des del 2010. La plataforma Educamos consta de diferents mòduls per dur a terme la gestió de tots els procesos que tenen lloc en el dia a dia dels centres educatius com ara secretaria, avaluació o comptabilitat (mòdul de testió) la comunicació entre professors, amb els alumnes i les famílies, la intranet o la web del centre (mòdul de comunicacions) i la gestió de les classes i de l'aprenentatge (mòdul d'aprenentatge).
 
Actualment, la plataforma és present en més de 900 centres i la fan servir uns 50.000 professors i 860.000 alumnes. A part d'Espanya, també es comercialitza a Argentina, Chile, Colòmbia i Mèxic.
 
 
 
 
© Editorial Cruïlla | Grup editorial SM
Condicions d'ús
Política de privadesa
Política de galetes