Catàleg
Espai Cruïlla
Recursos
Atenció al docent
Serveis
Projectes educatius
Accés usuaris
Usuari nou
He oblidat la contrasenya
29147 Professors registrats
29147 Professors registrats
Pla lector
Destacats
Educació Infantil
Educació Primària
ESO
Educació Primària
Lectures Recomanades 2018 Primària
CATÀLEG
Novetat 2018
Us presentem una selecció actualitzada de lectures per llegir a les aules de Primària.
Llegir més
50 Vaixells
CATÀLEG

Selecció de 50 títols, amb activitats per a l'aula

El Vaixell de Vapor és una de les col·leccions més llegides a les escoles i llars catalanes. Amb més de 30 anys d'existència, en renovem la imatge per acostar-la als lectors d'avui i, en una selecció de 50 títols, us proposem activitats per a l'aula, perquè volem que els teus alumnes s'ho passin d'allò més bé amb els llibres d'El Vaixell de Vapor.

Llegir més
Pla Lector Construïm
CATÀLEG
 
Fer lectors significa impulsar l'èxit escolar, la creativitat, l'autonomia, l'autoconfiança i la satisfacció dels alumnes. T'ajudem a construïr les bases de futurs bons lectors! Nou programa de lectura per construir les bases de bons lectors a Primària. Integrat a l'entorn Construïm Digital, en l'àrea de llengua catalana.
Llegir més
Programa Èxit Lector
PROGRAMA PER AL PLA LECTOR
 
Posem a la vostra disposició el programa Èxit Lector, un programa de lectura elaborat per docents del grup de recerca de lectura i literatura GRETEL de la Universitat Autonòma de Barcelona i basat en experiències contrastades d'èxit lector a l'escola.
Llegir més
Llibre del mes
ACTIVITATS PER A L'AULA
 
#somelquellegim és una campanya per promoure la literatura infantil i juvenil que pretén convocar totes les persones que hi estan relacionades.Per als centres, cada mes proposem idees per gaudir de la lectura a l'aula al voltant d'un títol seleccionat i a partir d'una videorecomanació de l'autor. Us convidem a consultar-les i a posar-les en pràctica!
Llegir més
Decora la teva aula de lectura
MOTIVACIÓ I GUST PER LA LECTURA
 
Converteix la teva aula en una zona lectora. Et proporcionem elements que pots penjar o fer servir a l'aula per crear un ambient lector.
Llegir més
Guies de dinamització
ACTIVITATS PER A L'AULA
Una proposta de Jaume Centelles
 
Les Guies de dinamització t'ajuden a organitzar activitats i dinàmiques de motivació lectora relacionades amb una tria de lectures per al cicle inicial, mitjà i superior.
Llegir més
Animacions i fòrums
GUST PER LA LECTURA
 
Per treballar el gust per llegir dels vostres alumnes us proposem l'organtizació de sessions d'animació sobre un llibre o bé convocar una trobada dels nens i nenes amb l'autor del llibre que han llegit.
Llegir més
Tots Som Protagonistes
LLIBRES PERSONALITZATS
 
'Tots Som Protagonistes' és una activitat de motivació lectora que acosta la lectura als alumnes d'una manera personal, entranyable i de segur, inoblidable. Si esculls un dels set títols inclosos en aquesta activitat, pots sol·licitar llibres personalitzats amb la continuació de la història i en què els nois i noies de classe i els seus mestres i professors són els protagonistes!
Llegir més
© Editorial Cruïlla | Grup editorial SM
Condicions d'ús
Política de privadesa
Política de galetes