Catàleg
Espai Cruïlla
Recursos
Atenció al docent
Serveis
Projectes educatius
Accés usuaris
Usuari nou
He oblidat la contrasenya
29056 Professors registrats
29056 Professors registrats
Torna
Torna La Setmana del Llibre en Català 03-09-2013
Del 6 al 15 de setembre torna a l'Avinguda de la Catedral La Setmana del Llibre en Català. Durant 10 dies els diferents escenaris previstos per LaSetmana acolliran editors, llibreters, autors, públic i lectors al voltant del llibre en català.
 
 
La 31a edició de La Setmana del Llibre en Català torna a l'Avinguda de la Catedral el 6 de setembre.
 
El programa de La Setmana inclou més de 250 activitats i accions adreçades a públics de totes les edats. En el capítol de commemoracions hi seran presents l'any Espriu, l’any Estellés i l’any Joana Raspall, a més del Tricentenari a través d’activitats per al públic adult però també per a l’infantil. També s'organitzaran diverses trobades amb autors en forma de xerrades, itineraris o amb aperitius i berenars. Per a escoles s'ha previst una activitat específica que consisteix en una trobada d’alumnes amb els autors Pep Albanell i Joaquim Carbó.
 
 
Pep Albanell, Premi Trajectòria
 
Dins els actes de La Setmana el dia 12 de setembre tindrà lloc el lliurament del Premi Trajectòria que cada any guardona una personalitat vinculada a la cultura catalana.
 
Enguany el premi es lliurarà a l’autor Pep Albanell. El valor que la comissió organitzadora ha tingut en compte de Pep Albanell -o Joles Sennell, el pseudònim que utilitza per signar les obres que escriu per a infants- es basa en què ha estat referent per diverses generacions de lectors amb llibres com La guia fantàstica, El Barcelonauta o La rosa de Sant Jordi, publicada a Cruïlla i que va ser Premio Nacional de Literatura Infantil el 1990.
 
El premi s’atorga des de fa 15 anys i l’han rebut autors com Lluís Permanyer, Joaquim Carbó, Maria Barbal, Isabel-Clara Simó, Josep Palau i Fabre, Quim Monzó, Emili Teixidor, Roser Capdevila,Josep M. Castellet, Teresa Pàmies, Josep Vallverdú, M. Antònia Oliver, Miquel Martí i Pol, Josep Maria Espinàs, Lluís Millà i Avel?lí Artís Gener “Tísner”, que va ser el primer guardonat el 1997.
 
 
 
 
© Editorial Cruïlla | Grup editorial SM
Condicions d'ús
Política de privadesa
Política de galetes